MUSSO: LIBERTATEA PE PATRU ROȚI.

FOARTE STILAT

Musso se remarcă prin designul marcant al părții frontale, spatele clasic de pick-up, silueta elegantă și interiorul spațios și confortabil.

Astfel el devine o combinație perfectă de stil, confort și utilitate.

ÎNTOTDEAUNA PREGĂTIT

Musso este partenerul ideal de mobilitate – pe drum în interes de serviciu sau în vacanță, în munca de zi cu zi sau la hobbyuri și sport.

Ca un adevărat pick-up, este stăpân pe orice situație.

 

CONSTRUCȚIE ROBUSTĂ

Noul șasiu Quad Frame, caroseria longevivă cu gardă la sol ridicată, până la 6 airbaguri, cele mai noi soluții tehnice și sisteme de siguranță pentru siguranța maximă – Musso pariază pe siguranță în orice situație.

DETALII

ATITUDINE DINAMICĂ

În centrul designului frontal elegant și în același timp expresiv stă grila impunătoare a radiatorului , cu o bară orizontală cromată. Liniile dinamice care pornesc de la grilă și continuă pe capota motorului și pe părțile laterale subliniază, împreună cu fața musculoasă, designul atractiv al Musso Grand. Spatele caracteristic de pick-up reia în liniile sale forma marcantă a părții frontale, realizând astfel o imagine de ansamblu armonioasă.

Hayon elegant la benă

OGLINZI RETROVIZOARE EXTERIOARE CU SEMNALIZATOARE, și lămpi pentru iluminarea solului

FARURI CU XENON, cu lumini permanente dezi LED

GRILA DE RADIATOR

Capitonaj benă

BLOCURI OPTICE SPATE MARCANTE

În interiorul configurat ergonomic șoferul se simte imediat ca acasă. Toate elementele de comandă sunt la îndemână și datorită numeroaselor compartimente de depozitare și elemente de confort, timpul petrecut la bord este cât se poate de plăcut atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

Tablou de bord Super Vision 3D cu afișaj LCD de 7”

Climatizare automată pe două zone

Volan multifuncțional

Volan multifuncțional

Pachet multimedia Smart Audio cu ecran tactil de 20,3 cm (8”)

Conectori

Pornire autovehicul cu buton Keyless-Start

Torpedou foarte spaţios

SPAȚIU INTERIOR

Scaunele ergonomice confortabile și spațiul interior generos transformă într-o experiență plăcută chiar și cele mai dificile sarcini de transport. Compartimentele de depozitare practice din uși și din consola centrală ajută la păstrarea ordinii în habitaclu.

Un mâner robust montat pe stâlpul B ușurează urcarea și coborârea pasagerilor din rândul al doilea de scaune. Pe lângă suporturile de băuturi pentru toți pasagerii, consola centrală oferă și o priză de 12 V și port USB pentru racordarea dispozitivelor electronice.

SCAUN CONFORTABIL

CĂLĂTORIE PLĂCUTĂ

Scaunele față cu încălzire și ventilația suplimentară pentru scaunul șoferului și pasagerului din față transformă fiecare călătorie într-o plăcere.

Și pasagerii de pe bancheta din spate își vor găsi o poziție confortabilă. Fiindcă interiorul Musso a fost construit cu o podea plată – pentru și mai mult spațiu la locurile din spate. În plus, spătarul banchetei din spate poate fi înclinat cu până la 27°.

DETALII DE ECHIPARE

BINE CONECTAT ȘI CONFORTABIL

Călătoria în Musso nu este doar confortabilă, ci și distractivă. Coloana de direcție este reglabilă în înălțime și în adâncime, putând fi adaptat la înălțimea oricărui șofer. Butoanele integrate în volan oferă acces direct la sistemul de infotainment și de navigație, precum și la sistemul tempomat.

Patru camere video oferă asistență la viteze reduse și la manevrele de parcare, imaginea acestora este afișată pe ecranul automobilului sub formă de vedere 3D a automobilului și a împrejurimii acestuia. Astfel mersul înapoi și parcarea devin și mai ușoare.

VOLAN CU ÎNCĂLZIRE

CAMERĂ VIDEO ÎN CARCASA OGLINZII RETROVIZOARE EXTERIOARE

AFIȘAREA unghiului de bracaj

CAMERĂ VIDEO RETROVIZOARE

Sistem de camere video cu vedere 3D 360°

PANOU DE INSTRUMENTE SUPERVISION cu afișarea turației

AFIȘAJ SUPLIMENTAR pentru sistemul de navigație

Sistem de navigație cu ecran tactil de înaltă rezoluția cu diagonala de 9,2”, cu Apple CarPlay și Google Android Auto integrate.

ASISTENT PARCARE

TEHNICĂ

APPLE CARPLAY ȘI GOOGLE ANDROID AUTO

Conectați-vă smartphone-ul la automobil și controlați-l prin ecranul tactil. Efectuați apeluri telefonice, descărcați e-mailuri și mesaje text sau ascultați muzică de pe smartphone-ul dumneavoastră.
(Disponibil cu sistemul de navigație cu ecran de 9,2” și cu sistemul Smart Audio cu ecran de 8”.)

SIGURANȚĂ ACTIVĂ:

TEHNICĂ MODERNĂ PENTRU MAI MULTĂ SIGURANȚĂ

Sisteme active de asistență sprijină șoferul în sarcinile sale și ajută la evitarea situațiilor periculoase.

MONITORIZARE UNGHI MORT (BSD)

Senzorii recunosc vehiculele aflate în unghiul mort și avertizează șoferul printr-un semnal în oglinda retrovizoare exterioară.

ASISTENȚĂ LA SCHIMBAREA BENZII DE CIRCULAȚIE (LCA)

Vehiculele care se apropie cu viteză din spate sunt recunoscute din timp și șoferul este avertizat prin clipirea luminii de avertizare din oglinda retrovizoare și prin avertisment sonor.

ALERTĂ PRIVIND TRAFICUL ÎN SPATELE AUTOMOBILULUI (RCTA)

Alertează șoferul în cazul mersului înapoi dacă se apropie din lateral alte vehicule.

AVERTISMENT PRIVIND ATENȚIA ȘOFERULUI (DAW)

Când sistemul detectează scăderea considerabilă a atenției șoferului, îl atenționează prin avertisment sonor și printr-o pictogramă afișată pe panoul de instrumente.

SISTEM DE FRÂNARE DE URGENȚĂ AUTONOMĂ (AEB)

Detectează vehiculele aflate în mișcare sau oprite și alertează șoferul în avans pentru a preveni coliziunile sau a diminua efectele acestora.

GRUP PROPULSOR

MOTOR ȘI TRANSMISIE ÎN PERFECTĂ CONCORDANȚĂ

Datorită puternicului motor diesel 2.2 e-XDi (202 CP la 3800 rot/min și cuplu 441 Nm la 1600-2600 rot/min – transmisie automată cu 6 trepte), Musso Grand poate tracta până la 3 tone (cu frânare, AT 6 trepte). Reglarea optimă a treptelor transmisiei automate AISIN cu 6 trepte asigură transmisia corespunzătoare a forței la cele mai diferite condiții de deplasare. Schimbarea de treaptă se realizează rapid și lin în fiecare interval de viteze. Schimbarea manuală a treptelor asigură reacții rapide pentru un condus și mai dinamic.

TRACȚIUNE INTEGRALĂ CUPLABILĂ

TRACȚIUNE

Șoferul decide când să activeze sistemul de tracțiune integrală temporară opțională a Musso, care este întotdeauna gata de utilizare. În modul de funcționare 2WD numai puntea spate este antrenată și vă permite să călătoriți deosebit de eficient.

4WD

4H – pentru drumuri alunecoase și off-road

4WD

4L – reductor – pentru teren dificil și la viteze reduse

2WD

2H – pentru deplasarea normală pe drumuri

MASĂ REMORCABILĂ MAXIMĂ 3 TONE

FUNCȚIONALITATE

Musso Grand va fi este partenerul ideal de mobilitate – pe drum în interes de serviciu sau în vacanță, în munca de zi cu zi sau la hobbyuri și sport. Ca un adevărat pick-up, Musso Grand este întotdeauna stăpân pe situație.

Bena este căptușită cu un înveliș stabil din material plastic. Ea este prevăzută cu ochi de amarare în fiecare colț pentru fixarea simplă și sigură a încărcăturii.

SIGURANȚA ARE PRIORITATE ȘI LA NOI

SIGURANȚĂ

Musso Grand a fost proiectat pentru a vă proteja familia și în cele mai neașteptate situații, fiind disponibil cu 6 airbaguri: airbag frontal pentru șofer și pasagerul din față (acesta poate fi dezactivat), airbaguri laterale față și airbaguri cortină. De asemenea, coloana de direcție telescopică, centurile de siguranță prevăzute cu sistem de pretensionare și limitator de efort, precum și tetierele active asigură protecția suplimentară a ocupanților scaunelor din față.

6 airbaguri

1 Airbag șofer
2 Airbag pasager față
3,4 Airbaguri laterale față
5,6 Airbaguri cortină

DIFERENȚIAL AUTOBLOCANT

Atunci când, la deplasarea pe drum alunecos, o roată derapează, sau o roată pierde contactul cu solul la deplasarea pe teren, diferențialul conectează roțile de pe aceeași punte, pentru a restitui tracțiunea pe puntea respectivă.

ESS semnal de oprire de urgență

HDC asistență la coborârea pantelor

Sisteme moderne de asistare a șoferului: semnal de oprire de urgență (ESS), asistență la coborârea pantelor (HDC) și asistență la pornire în rampă (HSA).

HSA asistență la pornire în rampă

GATA PENTRU MAI MULTĂ ACȚIUNE

Musso este un pick-up conceput pentru acțiune, cu standarde înalte de siguranță, cu forță impresionantă și un factor ridicat de plăcere la volan.

COAJĂ DURĂ, MIEZ CONFORTABIL

INTERIOR

Scroll to Top

Descoperă motivele pentru care să îndrăgești mașinile SsangYong!

Profită de o experiență de test drive acum și completează formularul de mai jos!

În scurt timp, un reprezentant de la Autotact te va contacta pentru a-ți confirma programarea și a-ți furniza mai multe detalii.