REXTON SUV-UL AUTENTIC, REÎNNOIT

Noul Rexton este acum mai sigur, mai puternic și mai sofisticat ca niciodată.

DESCOPERIȚI REXTON

SPAȚIOS

Spațios și flexibil – Rexton vă oferă confort maxim alături de și mai mult spațiu, atât pentru șofer, cât și pentru pasageri. Acum disponibil cu 5 sau 7 locuri. Descoperiți multiplele posibilități de organizare a spațiului în Rexton.

TEHNOLOGII

Cele mai noi soluții tehnologice – cameră video 360°, sistem multimedia compatibil cu Apple CarPlay și Google Android Audio, motoare dinamice, suspensie independentă multilink și tracțiune integrală. Vedeți ce vă mai poate oferi Rexton.

 

PROTECȚIE

Un SUV fiabil pe care puteți conta – 9 airbaguri, structură întărită, cele mai noi soluții tehnologice și sisteme de siguranță. Convingeți-vă singuri cum s-a îmbunătățit siguranța tuturor utilizatorilor.

GEOMETRIE SOFISTICATĂ

Așa cum se cuvine unui vehicul utilitar sportiv luxos, dar totuși robust, Rexton se prezintă cu o grilă nouă, îndrăzneață, cu aspect de zale, încadrată lateral de farurile alipite elegant, iar în partea de jos, de bara de protecție cu linii artistice, unghiulare, vopsită în culoarea caroseriei. Rezultatul este o frumusețe impunătoare.

Protecție pentru prag

Semnalizatoare și lămpi pentru iluminarea solului

Faruri față și lumini permanente de zi integral LED

Faruri inferioare LED

Numere de înmatriculare spate cu iluminare LED

Blocuri de lumini spate combinate cu LED

SPAȚIU INTERIOR

Scaunele ergonomice care se potrivesc perfect cu liniile corpului, reduc oboseala la călătorii lungi. Sunt învelite în piele Nappa, incredibil de moale și relaxantă, cu aspect matlasat. La atmosfera relaxantă a interiorului contribuie și lămpile subtile din pragul ușii, luminițele montate în panoul de bord și finisajul ușii.

CREAȚI UN CARACTER CU TOTUL INDIVIDUAL PENTRU REXTON)

Alegeți una din cele patru combinații de culori disponibile pentru interior.

ACCES UȘOR

ÎNCĂRCARE ȘI DESCĂRCARE SIMPLĂ

În Rexton încap patru seturi de crose de golf. Așezați sacoșele de golf oblic în portbagaj, astfel nu este nevoie să rabatați scaunele din rândul al doilea.

Șoferul poate să deschidă hayonul chiar dacă are ambele mâini ocupate, fără a fi nevoit să își pună jos bagajele. Ajunge să aibă în buzunar cheia inteligentă și să stea în apropierea automobilului timp de trei secunde; hayonul se va deschide automat.

TEHNOLOGIE

MOTOR

MERS LIN, PLIN DE FORȚĂ

Motorul diesel de 2,2 litri al Rexton (202 CP, 441 Nm) oferă un cuplu motor generos care face condusul o plăcere și vă este de ajutor și în cele mai dificile situații, fie că este vorba de accelerare sau de tractare. Noua transmisie automată cu 8 trepte asigură schimbarea lină a treptelor de viteză și economie de carburant în orice interval de viteze. Automobilul este echipat în spate cu suspensie independentă multilink cu 10 brațe (la echiparea Premium), care garantează confortul perfect la viraje și în mers. În condiții normale de deplasare, automobilul funcționează cu tracțiune pe roțile din spate, care îmbunătățește stabilitatea în mers datorită distribuției optime a greutății. În varianta cu tracțiune integrală temporară, șoferul poate să aleagă între două tipuri de tracțiune integrală. Rexton poate tracta remorci cu greutatea de până la 3 tone (diesel, T.A.)

APPLE CARPLAY ȘI & GOOGLE ANDROID AUTO

Conectați-vă smartphone-ul la ecran și puteți efectua apeluri telefonice, verifica SMS-uri și asculta muzică cu ușurință – toate acestea în timpul mersului.* (*) Această opțiune este disponibilă cu sistemul de navigație cu ecran de 9,2” și cu sistemul Smart Audio cu ecran de 8”.

PLĂCERE PENTRU ȘOFER, PLĂCERE PENTRU PASAGERI

HABITACLU MODERN

Sistemul de divertisment din Rexton – compatibil cu Apple CarPlay și Google Android Auto — se remarcă printr-un ecran tactil de înaltă rezoluție cu diagonala de 9,2”.

SISTEM „3D AROUND-VIEW” Vedere panoramică 360°

Cele patru camere video exterioare garantează șoferului vizibilitate de jur împrejurul automobilului, astfel manevrele de schimbare a direcției și de parcare devin simple ca o joacă de copii și sigure. Pentru ușurarea parcării, la mersul înapoi, oglinzile retrovizoare exterioare sunt înclinate automat în jos.

Frână de parcare electronică cu funcție Auto Hold

DIRECȚIE ASISTATĂ dependentă de viteză

SISTEM DE NAVIGAȚIE HD cu diagonala ecranului de 9,2”

Sistem de monitorizare, 3D de jur împrejur

Panou de instrumente complet digital cu ecran de 12,3”

Panou de instrumente complet digital cu ecran de 12,3”

Viteza poate fi afișată în trei moduri – standard, animație sau turometru.

Sistemul este echipat și cu radio, sistem handsfree Bluetooth, port USB și ecran digital pentru redarea de filme HD.

Imaginea sistemului de navigație poate fi afișată pe panoul de instrumente grafic

TRACȚIUNE INTEGRALĂ CUPLABILĂ

TRACȚIUNE

Datorită posibilității de cuplare a tracțiunii integrale, șoferul poate să decidă când dorește să activeze sistemul, în funcție de schimbările condițiilor de deplasare pe drumuri sau în afara acestora. Cu acest sistem, deplasarea este mai sigură și mai eficientă decât cu un sistem de tracțiune integrală permanentă. (Disponibil la varianta cu tracțiune integrală temporară.)

4WD

4H – pentru drumuri alunecoase și off-road

4WD

4L – reductor – pentru teren dificil și la viteze reduse

2WD

2H – pentru deplasarea normală pe drumuri

TEHNOLOGIE ELECTRONICĂ AVANSATĂ

Rexton oferă cele mai noi sisteme de siguranță, care îmbunătățesc siguranța, ușurează utilizarea și cresc confortul la volan.

TEMPOMAT ADAPTIV INTELIGENT (IACC)

În plus față de funcțiile tempomatului adaptiv, menține automobilul în centrul benzii de circulație prin controlul automat al direcției.

ASISTENȚĂ PENTRU MENȚINEREA PE BANDA DE CIRCULAȚIE (LKA)

Când sistemul detectează părăsirea neintenționată a benzii de circulație, semnalizează șoferului părăsirea benzii prin semnale sonore.

AVERTISMENT PRIVIND ATENȚIA ȘOFERULUI (DAW)

Când sistemul detectează scăderea considerabilă a atenției șoferului, îl atenționează prin avertisment sonor și printr-un mesaj afișat pe panoul de instrumente.

ASISTENȚĂ LA MENȚINEREA ÎN CENTRUL BENZII DE CIRCULAȚIE (CLKA)

Camera video frontală detectează separatoarele de bandă și menține automobilul în centrul benzii prin intervenții asupra direcției în caz de nevoie.

ALERTĂ PRIVIND DISTANȚA DE SIGURANȚĂ (SDA)

Atenționează șoferul dacă distanța de urmărire față de vehiculul care se deplasează în față nu este suficientă.

ALERTĂ ȘI INTERVENȚIE LA TRAFICUL ÎN SPATELE AUTOMOBILULUI (RCTA)

La ieșirea cu spatele dintr-un loc de parcare, sistemul frânează automat dacă există pericol de coliziune.

ASISTENȚĂ PENTRU PREVENIREA COLIZIUNII ÎN UNGHIUL MORT (BSA)

Dacă șoferul se apropie de marginea benzii de circulație cu intenția de schimbare a benzii, dar sistemul detectează risc de coliziune cu un vehicul care se află în unghiul mort, acesta ajută la evitarea accidentului prin acționarea diferențiată a frânelor.

AVERTIZARE LA IEȘIREA DIN AUTOMOBIL (SEW)

Sistemul SEW detectează vehiculele care se apropie din spate și atenționează ocupanții înainte de coborârea din automobil.

FUNCȚIONALITATE

FUNCȚIONALITATE

PARTENERUL DUMNEAVOASTRĂ ÎN CĂLĂTORII

Rexton vă încântă nu numai cu designul maiestuos și interiorul spațios, luxos. Este și un partener de călătorii puternic și versatil. Luați-vă cu dumneavoastră întreaga familie, bagajele, iahtul sau rulota într-o excursie în necunoscut – Rexton se comportă perfect la orice călătorie.

Rexton poate tracta o remorcă cu greutatea de 2300 – 3000* kg. Automobilul este echipat cu tracțiune integrală cuplabilă (opțional) care vă oferă o serie de posibilități.

* Valabil pentru remorcă cu frânare și depinde de varianta de motorizare și de transmisie.

PENTRU TOȚI PASAGERII

SIGURANȚĂ

Rexton este echipat cu nouă airbaguri, inclusiv airbag pentru genunchii șoferului și airbaguri laterale în rândul al doilea de scaune. Volanul și coloana de direcție pot absorbi forța impactului și astfel se reduce la minim pericolul leziunilor toracice la șofer; tetierele active se deplasează în față în cazul unei coliziuni pentru a proteja coloana cervicală a ocupanților.

9 airbaguri

1 Airbag șofer
2 Airbag pentru genunchii șoferului
3 Airbag pasager față
4,5 Airbaguri laterale șofer și pasager față
6,7 Airbaguri laterale spate
8,9 Airbaguri cortină

TEHNOLOGII PENTRU SIGURANȚĂ

Sistemul ESP este o platformă cu numeroase funcții de siguranță activă, cum ar fi protecția activă contra răsturnării (ARP), semnalul de oprire de urgență (ESS), sistemul de asistență la frânare (BAS) și asistența la pornire în rampă (HSA).

ESS semnal de oprire de urgență

HDC asistență la coborârea pantelor

Sisteme pentru îmbunătățirea siguranței și confortului la volan: semnal de oprire de urgență (ESS), asistență la coborârea pantelor (HDC) ș asistență la pornire în rampă (HSA).

HSA Asistență la pornire în rampă

CREĂM O MOȘTENIRE DE CARE PUTEM FI MÂNDRI

Rexton oferă cele mai bune soluții în toate domeniile. Șasiul caroseriei este inegalabil de robust, iar interiorul, luxos și spațios. Automobilul dispune de o forță de tractare excelentă, iar numeroasele sisteme de asistare a șoferului, precum și suspensia au fost proiectate pentru siguranță maximă și confort maxim. Și asta nu e totul. Rexton este un SUV cu care orice proprietar se poate mândri.

Scroll to Top

Descoperă motivele pentru care să îndrăgești mașinile SsangYong!

Profitați de o experiență de test drive acum și completați formularul de mai jos!

În scurt timp, un reprezentant de la Autotact te va contacta pentru a-ți confirma programarea și a-ți furniza mai multe detalii.