Intervale Service

Întreținerea regulată în service propriu din Satu Mare

Întreținerea regulată este un factor important pentru prelungirea duratei de viață a autovehiculului, pentru performanțe susținute și pentru o utilizare fără probleme. Pentru a contribui la realizarea acestui obiectiv, SsangYong Motors a elaborat un plan de inspecții și operațiuni de service care urmează să fie efectuate la intervale determinate în funcție de motorizare.

Se recomandă cu tărie ca serviciile de întreținere să fie efectuate de către un reparator autorizat SsangYong, care va dispune de tehnicieni calificați și de piese originale cu care să vă întrețină corespunzător autovehiculul. O întreținere necorespunzătoare, incompletă sau insuficientă poate duce la probleme de funcționare ale autovehiculului dvs. și va pune în pericol garanția producătorului. Pentru a găsi cel mai apropiat service autorizat SsangYong, vă rugam să consultați lista service-urilor autorizate Ssangyong.

Descoperiți motivele pentru care să îndrăgești mașinile SsangYong!

Profitați de o experiență de test drive acum și completați formularul de mai jos!

În scurt timp, un reprezentant de la Autotact te va contacta pentru a-ți confirma programarea și a-ți furniza mai multe detalii.

Scroll to Top