Descoperiți Modele reprezentanței

Tivoli

NĂSCUT PENTRU A CONDUCE

Cu un design elegant și echipat cu nenumărate soluții tehnice de ultimă oră, Tivoli X150 este născut pentru a conduce.

TIVOLI GRAND

Versatilitate de excepție și dinamism, într-un SUV gradios. 720L portbagaj aduc spațiu suficient pentru dorințele voastre.
Propulsorul este complet nou dezvoltat, noul model TIVOLI GRAND este versatil,eficient și fiabil.
TIVOLI GRAND garantează performanță optimă și siguranță deplină atât în traficul urban, cât și pe autostrăzi.

REXTON

Vă invităm să descoperiți noul REXTON 2021!
Un SUV autentic și competent pentru cei care își îndeplinesc singuri dorințele.
Musculos cu forme maiestuoase datorită grilei refăcută cu aspect de zale și de o frumusețe impunătoare dată de liniile frontale aspre, noul Rexton vă așteaptă acum în reprezentanțe.

KORANDO - NOU

Noul Korando este aspectuos și manevrabil, dar asta nu este tot – este de asemenea și cel mai sigur și rezistent Korando din toate timpurile. Orientarea noastră pe siguranță este integrată chiar din construcție, cu un șasiu poziționat în topul clasei sale, alcătuit 74% din oțel de înaltă rezistență. Am instalat și un sistem de 6 airbag-uri – ce cuprinde airbag-uri pentru șofer și pasager, airbag-uri laterale și cortină.

MUSSO GRAND

Robustețe, putere, siguranță, versatilitate și spațiu suficient.
Noul MUSSO GRAND este un partener stabil pentru afacerea ta.
MUSSO GRAND. Prin muncă am ajuns aici.

DESCOPERIȚI NOUL

Tivoli X150

NĂSCUT PENTRU A CONDUCE

Cu un design elegant și echipat cu nenumărate soluții tehnice de ultimă oră,

Tivoli X150 este născut pentru a conduce.

DESCOPERIȚI

TIVOLI GRAND

ARMONIE ȘI DINAMISM

Dinamismul proaspăt al automobilului este desăvârșit de detaliile rafinate, care conferă modelului Tivoli Grand eleganța urbană tipică și reflectă calitate.

DESCOPERIȚI

REXTON

GEOMETRIE SOFISTICATĂ

Așa cum se cuvine unui vehicul utilitar sportiv luxos, dar totuși robust, Rexton se prezintă cu o grilă nouă, îndrăzneață, cu aspect de zale, încadrată lateral de farurile alipite elegant, iar în partea de jos, de bara de protecție cu linii artistice, unghiulare, vopsită în culoarea caroseriei. Rezultatul este o frumusețe impunătoare.

DESCOPERIȚI

KORANDO

INTERIOR IMPRESIONANT

Habitaclul spațios al celui mai nou KORANDO vă răsfață cu materiale premium și vă protejează de tumultul din exterior. De la scaunele de cea mai bună calitate până la iluminarea ambientală în 34 de culori opționale, toate detaliile minuțios lucrate contribuie la un spațiu interior premium. Oricât de lung sau scurt ar fi drumul, cu cel mai nou KORANDO orice călătorie este plăcere pură.

DESCOPERIȚI

MUSSO GRAND

Atitudine dinamică

În centrul designului frontal elegant și în același timp expresiv stă grila impunătoare a radiatorului , cu o bară orizontală cromată. Liniile dinamice care pornesc de la grilă și continuă pe capota motorului și pe părțile laterale subliniază, împreună cu fața musculoasă, designul atractiv al noului Musso Grand. Spatele caracteristic de pick-up reia în liniile sale forma marcantă a părții frontale, realizând astfel o imagine de ansamblu armonioasă.

OPINII

Serbus Szaby, ieri am ajuns acasă de la mare, am fost cu Korando, vreau să îți spun că mașina este fenomenala, s-a comportat extraordinar tot drumul, mulțumesc frumos pentru ea. O zi minunată îți doresc!
Cornea Florin
Cumparator
După fix 6 luni de așteptare, eu fiind acum în concediu în Turcia, m-a anunțat domnul Szabolcs Sebestyen că a ajuns Griuța mea premium. Puțină răbdare și vine la toți. Să ne auzim cu bine.
Ovidiu Bayza
Cumparator
Asa cum in urma cu putin am avertizat cu o contra-recomandare in privinta comportamentului neprincial al unui anumit dealer SY, pentru echilibru, este momentul sa fac si o recomandare cu calificatul EXCELENT si anume dealerul SsangYong Autotact Service, din Satu Mare, reprezentat cu cinste de Dl. Szabolcs Sebestyen.
Marian Stamate
Cumparator
Contact
Sebestyen Szabolcs
0261 806 077

e-mail: szabolcs@autotact.ro

Satu Mare, Strada Aurel Vlaicu 129