Tivoli Grand

Cu adevărat multifuncțional

Ușurați-vă viața din aproape toate punctele de vedere. Tivoli Grand este stilat și practic, pentru distracție și pentru muncă.

DESCOPERIȚI TIVOLI GRAND!

PERSPECTIVE LUMINOASE

Cu conturul grațios, aerodinamic și cu farurile LED sofisticate reglate automat, Tivoli Grand deschide noi perspective în fața iubitorilor de mașini din întreaga lume.

BUCURIE PENTRU ÎNTREAGA FAMILIE

Încărcați bicicletele sau chiar echipamentul de golf și porniți la drum! Tivoli Grand abia așteaptă să vă ducă iute ca vântul oriunde doriți. Tivoli Grand asigură acces ușor la portbagaj, oferă bucurie la volan și este suficient de spațios pentru cinci persoane.

 

BUCURIE LA VOLAN

Instrumentele combinate sunt distribuite în așa fel încât să fie ușor accesibile. Volanul sportiv, în forma literei „D” asigură o priză optimă, învelișul din piele este moale și datorită încălzirii incluse, cald la atingere în timpul iernii. Instrumentele atractive, cilindrice ușurează recunoașterea lor. Culoarea de fundal a acestora poate fi reglată conform preferinței șoferului.

DESIGN

DETALII

ARMONIE ȘI DINAMISM

Dinamismul proaspăt al automobilului este desăvârșit de detaliile rafinate, care conferă modelului Tivoli Grand eleganța urbană tipică și reflectă calitate.

Blocuri de lumini spate combinate cu LED

Bară de protecție spate cu lampă de ceață

Finisaj lucios pe stâlpul C

Baghetă cromată elegantă sub parbriz și sub linia geamurilor

Grilă radiator cu finisaj superlucios

Faruri față LED

Oglinzi retrovizoare exterioare cu semnalizatoare LED integrate

Proiectoare de ceață față LED

Bare de acoperiș stilate

INTERIOR

PANOU DE INSTRUMENTE BINE ORGANIZAT, CU FUNCȚII PERSONALIZABILE

Volanul sport cu partea inferioară teșită, învelit în piele fină, plăcută la atingere, panoul de instrumente cu ecran LCD HD de 10,25”, sistemul multimedia Smart Audio cu ecran tactil de 8″, toate servesc confortul dumneavoastră.

CONFORT

CONFORTABIL ÎN ORICE SITUAȚIE

Tivoli Grand cuprinde o serie de soluții cu care călătoriile devin confortabile și pline de bucurie. Scaunele față cu încălzire, direcția asistată electronic, oglinzile retrovizoare exterioare cu încălzire și reglabile electric, sistemul automat de climatizare cu două zone cu senzor de temperatură și afișaj digital – datorită acestor elemente nu veți mai dori să coborâți din dumneavoastră Tivoli Grand!

SOLUȚII PRACTICE

SUV INTELIGENT

Habitaclul oferă numeroase alte compartimente de depozitare utile. Pe consola centrală este instalat un încărcător fără fir pentru dispozitive mobile, între locurile din spate se găsește o cotieră cu suport pentru pahare, iar plasele elastice de pe spătarul scaunelor din față oferă locuri de depozitare pentru diverse obiecte. Toate ușile sunt dotate cu buzunare laterale în care pot fi păstrate chiar și flacoane de 1,5 l și nenumărate alte obiecte.

încărcător fără fir pentru dispozitive mobile

cotieră cu suport pentru pahare

plasele elastice de pe spătarul scaunelor din față

alte compartimente de depozitare utile

CONFIGURAȚI-VĂ PORTBAGAJUL

CONFORM NEVOILOR PROPRII

TEHNOLOGIE

MOTOR

PROPULSOR PUTERNIC ȘI DINAMIC

Propulsorul complet nou dezvoltat pentru Tivoli Grand este deosebit de compact, eficient și fiabil. Motorul pe benzină 1.5 GDi-Turbo poate dezvolta 163 CP / 5500 1/min, la un cuplu de 280 Nm / 1500-4000 rot/min. Astfel, motorul Tivoli Grand garantează performanță optimă atât în traficul urban, cât și pe autostrăzi, atât la versiunea echipată cu transmisie manuală cu 6 trepte, cât și la versiunea cu transmisie automată AISIN cu 6 trepte. Sistemul NVH amortizează excelent zgomotele și vibrațiile, asigurând călătorii fără oboseală.

PLĂCERE LA VOLAN PE DRUMURI ȘI ÎN AFARA LOR

Pentru creșterea rigidității și siguranței, motorul și roțile din față sunt fixate pe cadrul motor față; suspensiile MacPherson asigură confortul maxim în deplasare și stabilitate optimă chiar și la viteze mari. Pentru aceasta, suspensia spate este echipată cu punte spate cu bară de torsiune și arcuri. La opțiunea cu tracțiune integrală, șoferul are la dispoziție o suspensie multilink care promite deplasare confortabilă, iar cursa mai mare a roților asigură ținută de drum optimă pe drumuri accidentate.

DIRECȚIE ASISTATĂ

Șoferul poate selecta unul din trei niveluri de sensibilitate, pentru comportamentul corespunzător condițiilor de deplasare.

MODURI DE CONDUCERE INTELIGENTE

În versiunea cu transmisie automată poate fi activat într-unul din trei moduri de condus inteligente, pentru a adapta puterea motorului la anumite condiții de deplasare și de drum.

SIGURANȚĂ

Siguranța familiei dumneavoastră, pe primul loc.

SISTEME INTELIGENTE DE ASISTARE A ȘOFERULUI

Tivoli Grand este echipat opțional cu numeroase sisteme noi de asistare a șoferului care cresc plăcerea și siguranța la volan.

SISTEM DE FRÂNARE DE URGENȚĂ AUTONOMĂ (AEBS)

Când detectează pietoni sau alte vehicule în calea planificată a automobilului, AEBS eliberează automat pedala de accelerație și acționează frâna pentru a reduce riscul unui accident grav.

SISTEM DE MONITORIZARE UNGHI MORT (BSD)

BSD recunoaște vehiculul aflat în unghiul mort și avertizează șoferul printr-o lumină intermitentă în oglinda retrovizoare exterioar

ALERTĂ ȘI INTERVENȚIE LA TRAFICUL ÎN SPATELE AUTOMOBILULUI (RCTA-I)

Dacă sistemul detectează un vehicul care se apropie pe drum în timpul unei manevre de mers înapoi, acesta emite un avertisment sonor (la MT6 și AT6) și acționează frâna (la AT6) pentru a opri automobilul și a evita coliziunea.

SISTEM DE ASISTENȚĂ PENTRU MENȚINEREA PE BANDA DE CIRCULAȚIE (LKAS)

Sistemul monitorizează marcajele de delimitare a benzilor de circulație de pe drum cu ajutorul camerelor video. Dacă detectează faptul că automobilul este pe cale să-și părăsească banda de circulație fără a fi semnalizat în prealabil, sistemul corectează automat sistemul electronic de direcție pentru a menține automobilul în banda respectivă.

SISTEM DE RECUNOAȘTERE A INDICATOARELOR RUTIERE (TSR):

Semnalează informațiile privind circulația, cum ar fi limitele de viteză, pentru siguranță maximă la volan

FUNCȚIE DE ASISTARE LA IEȘIREA DIN AUTOMOBIL (EAF).

La părăsirea automobilului în parcare, EAF avertizează prin semnale acustice și prin afișarea pe ecran a unei pictograme de avertizare dacă din spate se apropie un vehicul.

7 AIRBAGURI PENTRU ȘOFER ȘI PASAGER

AIRBAGURI

Siguranța ocupanților este pentru noi cea mai mare prioritate. În total 7 airbaguri (2 frontale, 2 laterale, 2 cortină și unul pentru genunchii șoferului) asigură protecția maximă a ocupanților.

71,1% STRUCTURI DIN OȚEL DE ÎNALTĂ REZISTENȚĂ

CONSTRUCȚIE

Pentru a asigura rigiditate și siguranță fără compromisuri, structura Tivoli Grand este realizată în cotă de 71,1% din oțel HSS de calitate superioară.

PROTECȚIE PERFECTĂ

SISTEME DE SIGURANȚĂ PENTRU ORICE SITUAȚIE

PROGRAM ELECTRONIC DE STABILITATE (ESP)

Programul electronic de stabilitate monitorizează în permanență condițiile de drum și starea automobilului și adaptează puterea motorului și forța de frânare atunci când șoferul riscă să piardă controlul asupra automobilului.

SISTEM DE MONITORIZARE A PRESIUNII ÎN ANVELOPE (TPMS)

TPMS monitorizează constant presiunea în anvelope și informează șoferul despre orice modificare, în funcție de gradul de risc.

ASISTENȚĂ LA PORNIRE ÎN RAMPĂ (HSA)

HSA menține forța de frânare și astfel previne rularea în spate a automobilului în rampă.

CAMERĂ VIDEO RETROVIZOARE

O cameră video retrovizoare cu unghi larg, conectată la ecranul de 7”, garantează buna orientare la mersul înapoi, chiar și noaptea. Cu această cameră video, parcarea nu mai e o problemă, nici chiar în locuri de parcare foarte înguste.

ASISTENȚĂ LA COBORÂREA PANTELOR (HDC)

În cazul coborârii unor pante deosebit de abrupte, prin activarea HDC pentru coborârea sigură și lentă, transmisia este comutată automat într-o treaptă de viteză inferioară și sunt acționate frânele.

SISTEM DUBLU DE PRETENSIONARE A CENTURII DE SIGURANȚĂ

Un sistem avansat de pretensionare dublă a centurii de siguranță cu tensionare automată pentru o reținere și protecție mai bună în cazul unei coliziuni.

Scroll to Top

Descoperă motivele pentru care să îndrăgești mașinile SsangYong!

Profitați de o experiență de test drive acum și completați formularul de mai jos!

În scurt timp, un reprezentant de la Autotact te va contacta pentru a-ți confirma programarea și a-ți furniza mai multe detalii.